Introductie

Totaal stock verkoop (nog 30 jurken in stock):

enkele voorbeelden

 ch1  ch2
 ch3  ch4

 Enkel alléén op afspraak – Telefoon: +31 (0)6 14 789 518


Chrandels Boetiek biedt een geselecteerd, exclusief aanbod van Bruidsjurken, Galajurken, Avond en Cocktailkleding.  Doorlopend komen er nieuwe jurken in de collectie die gedeeltelijk onder ons eigen “Chrandels” label wordt vervaardigd.

In onze Boetiek in Lanaken bieden wij u een gemengde collectie aan van circa 500 jurken in diverse stijlen, maten en kleuren. De bruidsjurken uit onze Joy collectie worden persoonlijk volledig op maat vervaardigd in alle maten.

Een vage voorstelling of een onduidelijk beeld? Een bezoek bij Chrandels Boetiek is genoeg voor een droomresultaat! In onze collecties zijn verschillende stijlen en trends vertegenwoordigd.

Chrandels Boetiek vervaardigt jurken met respect voor mens en milieu!

Profit staat voor winst maken, want dat moet ieder bedrijf en wij ook, maar dan wel met respect voor de mens en het milieu. Dit houdt voor ons in dat wij geen winst willen maken ten koste van de mensen die voor ons werken. Ten aanzien van het milieu houdt dit in dat wij zoveel mogelijk zullen kiezen voor milieuvriendelijke stoffen voor vervaardiging van onze jurken! Met de productie van jurken volgt Chrandels Boetiek de “Clean Clothes gedrags- code”, die gebaseerd is op de IAO conventies en ook normen voor toepassingsnormen zoals vermeld in de SA 8000. De SA 8000 is een internationale standaard waarbij onder andere de arbeidsomstandigheden gecontroleerd worden door opgeleide auditors die aan vaste regels gebonden zijn.

Lees meer